Englekort læsning

Efter jeg fandt englene, tog dem til mig og begyndte at bruge englekort har jeg fået en helt ny glæde og indre ro, jeg ikke før har kendt. Den store kærlighed englene har til os er helt ufattelig, og holy moly hvor er det en fantastisk følelse at kunne mærke den kærlighed igennem kortene. De vil dig altid det bedste, og de vil altid støtte og hjælpe dig, bare spørg dem om hjælp♡

Mine englekort

Jeg bruger englekort fra Doreen Virtue, og hold nu fast hvor er det svært ikke at blive helt ekset med motiverne og budskaberne.

migogenglekort

Alle kortsættene kan bruges til alle situationer, fordi der er så meget symbolisme i dem.

Jeg er dog så heldig at have fået englekort hjem, der er specifikt lavet til spørgsmål omkring kærlighed, sundhed og livsformål.

Jeg arbejder ud fra et spørgsmål du stiller, og det kan være indenfor alle tænkelige områder i dit liv: dit parforhold, karriere, din krop i forhold til din sundhed, familie, din passion, manifestering, blokeringer, uddannelse osv.

Et rigtig godt spørgsmål du kan bruge, hvis du ikke lige er klar på dit spørgsmål: Hvad vil englene gerne have at jeg skal vide i dag? eller Hvilket budskab har englene til mig?

Jeg svarer ikke på spørgsmål der involverer afdødekontakt og død/alvorlig sygdom.

Lydfil om de englekortlæsninger du kan bestille hos mig og om den måde jeg arbejder på

Hos mig kan du vælge imellem en læsning med 1 eller 3 kort

1 kort læsning

1 kort – englekort læsning er rigtig god, hvis du har brug for et kort og konkret svar eller besked fra englene. Er bedst til et kort og klart spørgsmål♡

1 kort læsning er til 1 spørgsmål, der er gode til fx ja/nej spørgmål og hv-spørgsmål som hvad/hvordan.

englekort

3 kort læsning

3 kort – englekort læsning er super fin, hvis du har brug for mere information, både vil kigge lidt bagud og se fremad. Den er mere dybdegående. Den er bedre til de spørgsmål med lidt mere fylde♡

3 kort læsning er til 1 spørgsmål, hvor der trækkes 1 kort for fortid, 1 kort for nutid og 1 kort for fremtid.

kortlæsning

Hvordan en læsning foregår

Selve læsningen foregår over e-mail eller via privat besked på sidens facebook.

Du stiller 1 spørgsmål, som du rigtig gerne vil have svar på – det er vigtigt at du mærker efter, om det virkelig er det du vil spørge om, idet englene godt kan finde på at svare på noget andet, hvis de kan se at der er noget andet, der er vigtigere for dig.

Jeg vil tune ind på dit billede og navn.

Jeg trækker 1 eller 3 kort, som jeg sender som billeder til dig.

Jeg mærker efter, hvad jeg får ind og ser på kortene, som jeg skriver til dig efter hvert billede.

Hvis jeg ikke føler dit spørgsmål er besvaret, så trækker jeg et nyt kort og indimellem falder et kort ud, der bare gerne vil med og på den måde bliver en del af læsningen. Det er det jeg kalder et bonus kort og er med i prisen.

Derudover mærker jeg efter om der er et eller flere spørgsmål du kunne have glæde af at arbejde i dybden med. Her bruger jeg min viden fra min coaching-uddannelse, dette er også en bonus – og er dermed med i prisen.

Er du i tvivl om dit spørgsmål?

Hjælpen er nær! Du er altid velkommen til at sende mig en mail på info@phoebezol.dk eller inde på facebook, hvis du har spørgsmål omkring englekort læsninger eller har tvivl omkring dit spørgsmål.

Bestilling og betaling

Du kan betale via netbank eller med kortbetaling.

Efter du har valgt hvilken englekort læsning der tiltaler dig og betalt, vil jeg sende dig en e-mail hurtigst muligt for at få de sidste praktiske ting på plads – om du vil have læsningen på e-mail eller privatbesked på facebook, hvilket spørgsmål du har, omkring det billede du skal sende (kun hvis læsningen skal foregå over e-mail), og hvornår du kan forvente at modtage læsningen.

Jeg vil opdatere her, hvis der er ventetid, ellers kan du forvente at modtage din læsning 1-3 dage efter, at jeg har modtaget de oplysninger, som jeg skal bruge.

 

netbutikken er åbn

Klik på den type englekort læsning, du kan mærke kalder på dig♡ 

1 KORT – ENGLEKORT LÆSNING ~ 75 DKK

Klik her for bestilling

Dit spørgsmål skal være kort og præcist for at få det bedste svar.

1 kort læsningen er til 1 spørgsmål.

***

3 KORT – ENGLEKORT LÆSNING ~ 150 DKK

Klik her for bestilling

Dit spørgsmål skal være konkret, men der er plads til lidt mere komplicerede spørgsmål i den her læsning.

3 kort læsningen er til 1 spørgsmål, hvor vi kigger på fortid, nutid og fremtid.

Få svar fra englene

 

 ♡♡♡ TESTIMONIALS ♡♡♡

Anbefaling-Rikke

Rikke Bach Rasmussen

testimonial

Maria Rise Christiansen

testimonial 1

Charlotte Lind – LIVSgefühl

testimonial 2

Malene Hjort

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail